Ma - vr 7:00 tot 22:00 Zat - 8:00 tot 13:00

06 – 27870096

Ma - vr 7:00 tot 22:00 Zat - 8:00 tot 13:00

Personal Training IJsselstein

Al tijden ben je van plan om te gaan sporten. En ja, je hebt het al een aantal keren geprobeerd om op geheel eigen wijze je spieren te versterken. Er gebeurde echter niets. Je had na een half jaar nog hetzelfde figuur.. Niks geen spiermassa maar wel een vervelend gevoel van "wat doe ik fout?". Je motivatie werd met de week minder.
Motivatie

Het zelfstandig trainen kan voor een aantal mensen prima zijn. Er zijn echter ook personen waarvan de motivatie na een bepaalde tijd gaat verdwijnen. Dit gebeurt zeker wanneer je geen vooruitgang ziet. Een personal trainer kan een bepaalde structuur en verantwoordelijkheid gaan inbouwen. Hij helpt om op een verantwoorde en gezonde manier te gaan sporten. Personal trainer IJsselstein heeft alle expertise in huis om je te ondersteunen.
Yannick PT te IJsselstein

Yannick PT is een trainer die alle knowhow in huis heeft om jou op de meest slimme wijze te laten afvallen. Vetten verbranden en zorgen voor voldoende groei van je spieren. Wil je binnen korte tijd een beter figuur, dan wordt er een plan op maat gemaakt, wat aansluit op jou levensstijl. Géén streng dieet maar gezond eten.

Dieet volgen

Een dieet is doorgaans een crashdieet waar je zeker van afvalt. Na verloop van tijd ga je toch weer terug in je oude eetpatroon. Dit zal niet het geval zijn bij personal trainer IJsselstein.
Deze coach in IJsselstein ontwikkelt speciaal voor jou een schema, waar je én vetten verbrand én bewuster bezig gaat met gezonde voeding. Dit moet er voor zorgen dat je een stabiele houding krijgt ten opzichte van eten en je motiveert om steeds weer de trainingsuren te bezoeken. Heb je zin om jezelf te laten prikkelen en je lichaam een flinke boost te geven? Bezoek dan de website Your text to link...
Doelen bereiken

Om op een veilige manier je doelen te bereiken die je voor ogen hebt, is een trainer die jou alle aandacht en toewijding geeft, onontbeerlijk. Je hebt écht iemand nodig wanneer je 20 kilo wilt afvallen. Ben je een nieuweling op fitness gebied dan is Yannick de meest ultieme coach die je je maar kunt indenken. Hij is iemand die ooit in zijn leven vele kilo's is afgevallen en dus precies weet wat een mens doormaakt tijdens het afvalproces. Het is niet gemakkelijk om dit alleen te doen. Deze personal trainer kan jou van het begin tot eind op professionele wijze begeleiden en er voor zorgen dat je plezier krijgt in eten en bewegen.
Fitness, de meest prettige combinatie van afvallen en spieren trainen

Fitness is super leuk wanneer je goed weet wat je moet doen. Sommige sportschoolbezoekers doen maar wat en merken dat ze geen spiermassa kweken. Dan doe je echt iets fout! Yannick zal je vanaf het begin vertellen en laten ondergaan wat precies goed is voor jou lichaam.
Fitness studio IJsselstein

Fitness studio IJsselstein heeft nog meer te bieden op het gebied van fitness en coaching. Zo kun je met nog een aantal sporters meedoen aan de bootcamplessen. Gevorderden en beginners maken kennis met geweldige uitdagingen zoals, krachttraining, bodyweight exercises, kettlebells, battle ropes, boksen, abs, core en gymballs. Bootcamp neemt nog steeds toe in populariteit. Helaas denken veel mensen dat het met een militaire training te maken heeft. Dit was het ook van oorsprong, maar is nu aan de maatstaven van de de gewone Nederlandse man en vrouw aangepast. Het zijn pittige trainingen, die voor een gezond mens vanaf een jaar of 18, prima vol te houden is. Conditie en krachtoefeningen wisselen elkaar af en het trainen in een groepje motiveert enorm en geeft buitengewoon veel sportplezier. De bootcamplessen zijn elke maandagavond en je kunt, ook de beginners, meteen instromen. Kijk voor verdere informatie op de website onder het kopje diensten. Your text to link...
Intake en gratis proefles

Op de website vindt je een intakeformulier, wat je kunt invullen wanneer je persoonlijke begeleiding nodig hebt tijdens het afvallen en trainingen wil volgen. Het is goed om te weten dat;
Proefles + intake altijd gratis en vrijblijvend zijn.
Bij een online pakket wordt hierin jouw progressie bijgehouden
Bij elk pakket is een voedingspakket op maat. Zo wordt er snel en blijvend resultaat geboekt.
Reviews

Wanneer je de reviews op de website doorleest, zul je bemerken dat bijna iedereen zeer positief is. Veel mensen gaan optimistischer over hun lichaam denken en diabetes type 1 hoeft géén belemmering te zijn om een programma bij coach Yannick te volgen. Heb je last van je rug? Trainingen worden hierop aangepast en zorgen ervoor dat je een sterkere rug krijgt zodat je beter kunt omgaan met je lage rugklachten. Of je nu 5 of 20 kilo wil afvallen, spiermassa wil kweken of een betere conditie wil opbouwen, deze coach geeft je een vakkundige begeleiding met een prima dieet/eetpatroon. De juiste en constante stimulans om door te gaan. Kijk voor informatie op de website en laat je inspireren!

ADRES

  • Edisonweg 52 3404 LD IJsselstein

  • TELEFOON06 – 27870096

  • OPENINGSTIJDENMa - vr 07:00 tot 22:00 uur
    Zaterdag van 08:00 tot 13:00 uur