Wil je ook je ervaring delen? Klik dan hier >>

 • Article illustration photo

  Mariëlle de Jong

  Ik sport nu 1.5 jaar met veel plezier bij Yannick. Door mijn diabetes type 1 maak ik geen insuline meer aan en is het sporten soms lastig. Daarnaast bleek ik destijds door een fout van mijn arts ruim 1 jaar een verkeerde dosering medicatie voor mijn schildklier te hebben geslikt. En dat bracht eveneens beperkingen met zich mee. Toen ik goed was “ingesteld”, wilde ik weer gaan sporten. Ik besloot destijds bij Yannick te trainen omdat hij veel weet van voeding. Voor mij is dat extra belangrijk omdat ik mijn insuline moet afstemmen op de hoeveelheid koolhydraten. Nadat ik langere tijd geconfronteerd werd met mijn medische beperkingen (sinds 2011) was ik zo blij om te zien wat ik allemaal wel kon. Zonder Yannick had ik dat absoluut niet geweten en ook niet gedurfd. Ik bleek veel meer te kunnen dan ik had durven hopen en ben daardoor positiever over mijn lijf gaan denken. Dit heeft in positieve zin veel met mij gedaan en daarvoor dank ik Yannick. De trainingen bij Yannick zijn afwisselend en gezellig. Ik ben blij met zijn adviezen over het aanleren van een goede houding tijdens een oefening. Ook kan ik nog steeds bij hem terecht met vragen over voeding.
  Jazeker! Zie kopje "mijn ervaring".

 • Article illustration photo

  Lisa van leeuwen 

  Het uurtje trainen is altijd zo voorbij. Je krijgt oefeningen die je aankunt. Je word steeds weer uitgedaagd om meer herhalingen of gewicht te behalen. Yannick stimuleert je als je denkt dat je niet meer kan. De voedingschema’s die ik heb gekregen zijn goed vol te houden en de gerechten zijn makkelijk te bereiden. Ook dit schema word naar jou wensen gemaakt. Dit is echt top ! Je haalt echt alles uit jezelf.

  Ja, ik zou je aanbevelen aan vrienden en familie.

 • Article illustration photo

  Jeffrey verweij

  SUPER! En zeer zeker aan te bevelen! Je merkt gewoon dat zijn aanpakt werkt, klopt, en vol te houden is. Hij motiveert en soms corrigeert als je begint te verslappen, en de spirrit beetje weggaat. Hij helpt je echt door je dips heen zoals in mijn geval met mn rugklachten?? Past ie de training gewoon aan zodat je toch lekker door kan en bijv je rug niet belast! Dat is voor mij een professional die weet wat ie doet.

  Ja zeer zeker! Meerdere vrienden en vriendinnen zijn al via mij bij hem gaan trainen, en van hun allen hoor ik goeie verhalen en goede resultaten.

 • Article illustration photo

  Merel Wiggelinkhuizen

  Goede resultaten behaald met de bikini challenge -5 kilo en nog niet aan het eind van het programma!!
  Yannick geeft fijne, gevarieerde lessen met voldoende uitdaging. Hij geeft duidelijke uitleg en ik voelde mij vanaf les 1 welkom. Hij heeft oog voor detail qua uitvoering van de oefeningen en weet waar hij over praat. Na de bikini challenge wil ik mee gaan doen met de bootcamp!!!

 • Article illustration photo

  Alexander Meijers

  Sinds 2016 train ik bij Yannick. Een professionele trainer die helpt/heeft geholpen om mijn doelen te bereiken. Trainen i.c.m. met een voedingsschema. Ook na 2 jaar ga ik met plezier 2 of 3 keer per week aan de slag met Yannick

 • Article illustration photo

  Tatjana Ursinus

  Yannick is een fijne, professionele Personal Trainer. Maakt voedingsschema's passend bij je doel en houdt daarbij rekening met persoonlijke wensen. Tijdens de trainingen wordt je uitgedaagd en helpt hij je om jouw grenzen te verleggen, waardoor je na elke training met een voldaan gevoel naar huis gaat

 • Article illustration photo

  Alex van Oost

  Yannick PT kan ieders wens vervullen.. afvallen, verbetering van de conditie of spiermassa opbouwen. Zelf train ik 4x in de week om spiermassa op te bouwen. Voeding is een belangrijk onderdeel hierbij en daarom maakt Yannick een eetschema op maat voor je waarbij hij rekening houdt met wat je wel en niet lekker vindt. Het trainen met Yannick maakt het leuk omdat Yannick een gezellige en chille coach is, ruime ervaring heeft in het vak, goeie muziek draait en rekening houdt met persoonlijke wensen en voorkeuren. Bij Yannick ga je tot het uiterste! Verder is Yannick erg flexibel als het gaat om het plannen van de training sessies. Dus, op zoek naar een PT? Kies Yannick

 • Article illustration photo

  Quinta van Oort

  Ook mijn beste beslissing ooit, om bij Yannick te gaan sporten. De voedingsschema’s zijn top, het trainen zelf is top. Yannick werkt op een serieuze maar leuke manier met je aan je doel. Tijdens het trainen heb je aan Yannick een hele chille, gezellige en motiverende coach. Je traint met Yannick in een fijne, complete privéruimte waar goede muziek wordt gedraaid. Buiten het trainen om is Yannick altijd bereikbaar voor vragen.
  Voeding is een super belangrijk onderdeel, überhaupt is voeding erg belangrijk voor je. Yannick weet dit en houdt hierbij rekening met wat je wel en niet lekker vindt en wat je wel en niet wil eten. Ik ben bijvoorbeeld veganistisch en wil mijn eiwitten niet uit dierlijke bronnen halen, ook dit is voor Yannick geen probleem en ziet hij als een uitdaging. Hij gaat er echt voor!

  Als je Yannick zijn sport- en voedingsschema’s volgt, bereik je gegarandeerd vlot resultaat. Bij het bereiken van resultaat word niet alleen jij super enthousiast, maar ook Yannick! Dit is leuk om te zien. Wil je alles eruit halen wat erin zit? Dan beveel ik Yannick PT zeker aan :-).

 • Petra Keijzer

  Beste beslissing ooit om bij Yannick te gaan sporten. Blij met het behaalde resultaat maar ook met wat ik geleerd heb van Yannick. Hij weet waar ie het over heeft en legt dingen uit zodat je zelf ook aan de slag kan. De trainingen waren zwaar maar ook leuk en afwisselend en gezellig ;

 • Ilona van kessel

  Sinds 2,5 maand train ik bij Yannick PT. Mijn doel is om af te vallen en gezonder te leven. De centimeters vliegen eraf door de intensieve trainingen en aangepaste voedingsschema's. De trainingen zijn gevarieerd waardoor het sporten voor mijzelf beter vol te houden is en ik er plezier in heb. De manier waarop Yannick mij begeleidt en motiveert zorgt ervoor dat ik mijn uiteindelijke doel zeker ga behalen. Heb jij een zetje in je rug nodig om je doelen te behalen dan raad ik je het zeker aan om bij Yannick PT te gaan trainen

Ben je aan het trainen voor spiermassa maar kom je niet verder? Of wil je afvallen met de focus op spiermassa. Dan zit je goed bij Yannick PT!