Ma - vr 7:00 tot 22:00 Zat - 8:00 tot 13:00

06 – 27870096

Ma - vr 7:00 tot 22:00 Zat - 8:00 tot 13:00

Wil je ook je ervaring delen? Klik dan hier >>

 • Article illustration photo

  Anneke van der Gun

  Hoi, ik ben Anneke en 59 jaar oud. Waarom? Op de sportschool heb ik spinning gedaan, maar na een aantal jaren kwam daar de klad in. Ik miste de uitdaging en ben toen op zoek gegaan naar een personal trainer. De oplossing: Kwam via internet bij: Yannick PT. Hierdoor heb ik weer de uitdaging terug gevonden voor het sporten. Ik ga nu met veel plezier 3x in de week sporten. Doe dit ondertussen al 5 maanden. Wat werkt voor mij? Veel variatie in oefeningen, als het goed gaat weer iets zwaarder, en bv. 10 herhalingen is 10x en niet 8x (of te wel hij blijft je uitdagen). En hoe gaat het nu met mij? Betere lichaamshouding, fitter, zit beter in mijn vel. Ik merk ook dat ik een betere conditie heb met het hardlopen, langer en sneller.

 • Article illustration photo

  Chantal Visser

  Ik had aangegeven wat mijn bedoeling was, direct een goed vol te houden dieet gehad. Heb een aantal weken kunnen trainen en dat was afwisselend en gezellig. Ondanks mijn gezondheid mij in de steek liet ben ik zijn dieet blijven volgen en heb nu een resultaat gehaald waar ik trots op ben.
  Ik zou iedereen Yannick PT willen aanraden, Gezellig maar ook weet hij je tot het uiterste te drijven. Een echte topper.

 • Article illustration photo

  Lisa van leeuwen 

  Het uurtje trainen is altijd zo voorbij. Je krijgt oefeningen die je aankunt. Je word steeds weer uitgedaagd om meer herhalingen of gewicht te behalen. Yannick stimuleert je als je denkt dat je niet meer kan. De voedingschema’s die ik heb gekregen zijn goed vol te houden en de gerechten zijn makkelijk te bereiden. Ook dit schema word naar jou wensen gemaakt. Dit is echt top ! Je haalt echt alles uit jezelf.

  Ja, ik zou je aanbevelen aan vrienden en familie.

 • Article illustration photo

  Jeffrey verweij

  SUPER! En zeer zeker aan te bevelen! Je merkt gewoon dat zijn aanpakt werkt, klopt, en vol te houden is. Hij motiveert en soms corrigeert als je begint te verslappen, en de spirrit beetje weggaat. Hij helpt je echt door je dips heen zoals in mijn geval met mn rugklachten?? Past ie de training gewoon aan zodat je toch lekker door kan en bijv je rug niet belast! Dat is voor mij een professional die weet wat ie doet.

  Ja zeer zeker! Meerdere vrienden en vriendinnen zijn al via mij bij hem gaan trainen, en van hun allen hoor ik goeie verhalen en goede resultaten.

 • Article illustration photo

  Merel Wiggelinkhuizen

  Goede resultaten behaald met de bikini challenge -5 kilo en nog niet aan het eind van het programma!!
  Yannick geeft fijne, gevarieerde lessen met voldoende uitdaging. Hij geeft duidelijke uitleg en ik voelde mij vanaf les 1 welkom. Hij heeft oog voor detail qua uitvoering van de oefeningen en weet waar hij over praat. Na de bikini challenge wil ik mee gaan doen met de bootcamp!!!

 • Article illustration photo

  Alexander Meijers

  Sinds 2016 train ik bij Yannick. Een professionele trainer die helpt/heeft geholpen om mijn doelen te bereiken. Trainen i.c.m. met een voedingsschema. Ook na 2 jaar ga ik met plezier 2 of 3 keer per week aan de slag met Yannick

 • Article illustration photo

  Tatjana Ursinus

  Yannick is een fijne, professionele Personal Trainer. Maakt voedingsschema's passend bij je doel en houdt daarbij rekening met persoonlijke wensen. Tijdens de trainingen wordt je uitgedaagd en helpt hij je om jouw grenzen te verleggen, waardoor je na elke training met een voldaan gevoel naar huis gaat

 • Article illustration photo

  Alex van Oost

  Yannick PT kan ieders wens vervullen.. afvallen, verbetering van de conditie of spiermassa opbouwen. Zelf train ik 4x in de week om spiermassa op te bouwen. Voeding is een belangrijk onderdeel hierbij en daarom maakt Yannick een eetschema op maat voor je waarbij hij rekening houdt met wat je wel en niet lekker vindt. Het trainen met Yannick maakt het leuk omdat Yannick een gezellige en chille coach is, ruime ervaring heeft in het vak, goeie muziek draait en rekening houdt met persoonlijke wensen en voorkeuren. Bij Yannick ga je tot het uiterste! Verder is Yannick erg flexibel als het gaat om het plannen van de training sessies. Dus, op zoek naar een PT? Kies Yannick